Let’s go cycling!

Ekonomska i birotehnička škola bjelovar
Liste odabranih učenika i nastavnika koji će sudjelovati u projektu:
  1. Lista učenika
  2. Lista nastavnika

 

Zahvaljujemo se na iskazanom interesu i na vašoj odluci da aktivno sudjelujete u projektu „Let’s go cycling“. Prva radionica održat će se 2. veljače 2023. u školskoj knjižnici u 13.10 sati. Vidimo se!

 

POZIV UČENICIMA ZA SUDJELOVANJEM U PROJEKTU “LET’S GO CYCLING”

 

Dragi učenici,


našoj školi je od Ministarstva turizma i sporta odobren projekt za srednje strukovne škole za promociju i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja za turizam projekt pod nazivom “Let’s go cycling! Partner škola u projektu je Tehnička škola Bjelovar.


U projektu će sudjelovati 14 učenika trećih razreda smjera ekonomist. Projekt će se realizirati tijekom drugog polugodišta. U prilogu vam stavljam detalje oko projekta, poziv za sudjelovanje, prijavu za učenike i suglasnost za roditelje. Rok za prijavu zainteresiranih učenika je petak 27. siječnja. Po obrasce možete doći i u tajništvo škole, a zainteresirani učenici neka popunjenu i potpisanu prijavu i suglasnost roditelja predaju nazad u tajništvo škole. U slučaju prijave većeg broja učenika, povjerenstvo će odrediti kojih 14 učenika sudjeluje u projektu.


Voditeljica projekta je nastavnica Kristina Čavić.

Dokumentacija:
Natječaj
Poziv učenicima za sudjelovanje u projektu „Let’s go cycling“
Prijava učenika za sudjelovanje u projektu „Let’s go cycling“
Suglasnost roditelja o sudjelovanje u projektu „Let’s go cycling“

Odobren projekt “Let’s go cycling” u iznosu od 76.850,00 kn

 

20. prosinca je stigla Odluka Ministarstva turizma i sporta o odabiru projekata srednjih strukovnih i umjetničkih škola u turizmu u 2022. godini za promociju i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja za turizam u kojoj je odobren naš projekt pod nazivom “Let’s go cycling!” u iznosu od 76.850,00 kn.

Partner u projektu nam je Tehnička škola Bjelovar, a pridruženi partneri Osnovna škola Veliko Trojstvo, Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije, Coner d.o.o. i bpm travel d.o.o.

U provedbu projekta su također uključeni Romska kuća, Policijska uprava Bjelovar i gospodin Srećko Koljić.