Dani slobodne nastave

Ekonomska i birotehnička škola bjelovar

Dani slobodne nastave su niz predavanja i radionica koje vode uvaženi stručnjaci iz gospodarstva, znanosti i kulture. Održavaju se neposredno prije Uskršnjih praznika i traju tri dana. Po ovom projektu je Ekonomska i birotehnička škola prepoznatljiva i jedinstvena jer je među prvima u Hrvatskoj ponudila svojim učenicima drugačije načine stjecanja znanja, a koji izlaze iz okvira klasične učioničke nastave. Svaki učenik je dužan biti nazočan barem na pet predavanja po vlastitom izboru, od kojih tri moraju biti iz struke za koju se učenik obrazuje.

Nastavnici škole dežuraju na predavanjima i vode evidenciju o prisutnosti učenika. Nakon projekta analiza se posjećenost, kvaliteta predavanja,
zanimljivost tema i utjecaja na uspjeh u redovnoj nastavi. Prvi Dani slobodne nastave održani su 1993. godine, a za njih je zaslužan bivši ravnatelj Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar profesor Vojislav Kranželić.

Pogledaj video.

29. DANI SLOBODNE NASTAVE EKONOMSKE I BIROTEHNIČKE ŠKOLE BJELOVAR

26. i 27. ožujka 2024. održat će se dvadeset i deveti po redu Dani slobodne nastave. 

Teme na ovogodišnjim Danima slobodne nastave možete vidjeti ovdje.

Raspored predavanja:
1. Utorak
2. Srijeda

Pogleda video.

28. DANI SLOBODNE NASTAVE EKONOMSKE I BIROTEHNIČKE ŠKOLE BJELOVAR

 

4. i 5. travnja 2023. održat će se dvadeset i osmi po redu Dani slobodne nastave. 

Dani slobodne nastave su niz predavanja i radionica koje vode uvaženi stručnjaci iz gospodarstva, znanosti i kulture. Po ovom projektu je Ekonomska i birotehnička škola prepoznatljiva i jedinstvena jer je među prvima u Hrvatskoj ponudila svojim učenicima drugačije načine stjecanja znanja, a koji izlaze iz okvira klasične učioničke nastave.

Teme na ovogodišnjim Danima slobodne nastave možete vidjeti ovdje, a točna satnica predavanja bit će objavljena naknadno.