ZAVRŠNA AKTIVNOST PROJEKTA LET’S GO CYCLING 

Dana 17. svibnja odradili smo završnu aktivnost projekta Let’s go cycling. U jutarnjim satima krenuli smo put Maglenče gdje su nas srdačno dočekali Slađana i Goran Đurđević. U ugodnom i autentičnom ambijentu prve Romske etno-kuće u Hrvatskoj imali smo priliku pogledati stalnu izložbu o povijesti autohtonih hrvatskih Roma Lovara te proizvode od lavande koje izrađuju sami Romi- članovi Udruge. Nakon prezentacije o povijesti i običajima autohtonih hrvatskih Roma Lovara, domaćini su ponudili pogaču i čaj te smo u toplini kuće uživali u ukusima i mirisima. 

Potom smo se uputili prema Velikom Trojstvu. Praćeni kišom, zajedno sa učenicima osmih razreda Osnovne škole Veliko Trojstvo uputili smo se na obližnji Vidikovac. Iako nam vrijeme nije bilo naklonjeno, pogled koji se pruža sa Vidikovca bio je prekrasan. 

Nakon zajedničkog druženja, krenuli smo put Jabučete gdje nas je dočekao domaćin u ugostiteljskom objektu Coner d.o.o. Nakon što nam je domaćin prenio svoje iskustvo u pružanju različitih turističkih ponuda, obišli smo vinariju i smještajne kapacitete. Gospodin Srećko Koljić održao je edukaciju na temu „Ja – turistički menadžer“. Sudionicima je prezentirao vlastita iskustva kako voditi vlastiti turističko-ugostiteljski objekt, kako uspješno poslovati te kako se ophoditi prema gostima. 

Učenici Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar, Dominik Frtalj i Jan Štefec prezentirali su na hrvatskom i engleskom jeziku marketing plan pod nazivom „Informiranje i promidžba cikloturizma na području Bjelovarsko-bilogorske županije“. Učenici Tehničke škole Bjelovar vrijedno su radili na aplikaciji, koju su nam ranije i predstavili, ali koju na žalost zbog kiše i izrazito loših vremenskih uvjeta danas nismo mogli koristiti.

Hvala svim sudionicima projekta na doprinosu i sudjelovanju u projektu Let’s go cycling.

Najnovije vijesti: