VIRTUALNA IZLOŽBA NIKOL GOLUBIĆ

Posjetite virtualnu izložbu mlade i talentirane učenice 4.b razreda, Nikol Golubić, pod nazivom “Obrazovanje kroz umjetnost“ i sami se uvjerite u njezin talent i kreativnost.

Učenica pohađa 4.b razred Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar, smjer ekonomist. Od malena se bavi slikanjem i crtanjem, no želja za slikarstvom javila se pri upisu u srednju školu kada je počela pohađati tečajeve slikarstva.

Trenutno polazi tečajeve kod profesora Homena i Brletića kao pripremu za upis na fakultet Likovne akademije. Uz slikarstvo u slobodno vrijeme bavi se i fotografijom.

Pozivamo vas da posjetite i izložbu fotografija Nikol Golubić koju možete pogledati na drugom katu škole pod nazivom „Obrazovne perspektive“. 

Virtualna izložba „Obrazovanje kroz umjetnost“ i izložba fotografija „Obrazovne perspektive“ sjajan su primjer kako umjetnost može biti moćan alat za učenje i kreativno izražavanje. Pozivamo vas da posjetite izložbe i inspirirate se radovima naše nadarene učenice.


Virtualnu izložbu možete pogledati ovdje.

Najnovije vijesti:

Obilježili smo Valentinovo

U našoj smo školi i ove godine obilježili Dan zaljubljenih – Valentinovo. Vrijedni su učenici i profesorice ukrasili hodnike ukrasima te izradili magnetiće  koji su

Read More »

OTVARANJE IZLOŽBE ANNE FRANK 

U ponedjeljak 12. veljače u atomskom je skloništu naše škole svečano otvorena izložba „Anne Frank – Povijest za sadašnjost“. Izložbu mogu besplatno posjetiti i učenici

Read More »