USPOSTAVLJENA SURADNJA SA SREDNJOM EKONOMSKOM ŠKOLOM LIVNO

Od 25. do 27. svibnja delegacija naše škole u satsavu Vladimir Štefanec, ravnatelj i nastavnice ekonomske grupe predmeta Nikolina Stanivuković Medak, Gabriela Kralj Bartovčak i Nataša Ćurković boravila je u radnom posjetu Srednjoj ekonomskoj školi Livno.

Ravnatelji Srednje ekonomske škole Livno Miroslav Ćurić i Ekonomske i birotehničke škole bjelovar Vladimir Štefanec potpisali su Sporazum o suradnji, a nastavnice ekonomske grupe predmeta Nikolina Stanivuković Medak i Gabriela Kralj Bartovčak predstavile su našu aplikaciju za vježbenike tvrtke i naš jedinstveni fakultativni predmet “Izrada projektnih prijedloga za nacionalne i EU projekte”.

Od prosinca 2022. BiH je dodijeljen status kandidatkinje za članstvo u EU, što otvara vrata mnogim projektima i pristup financijskim sredstvima koja su nama u Republici Hrvatskoj dostupna već godinama. Posebno nam je zanimljiva prekogranična suradnja od koje obje škole mogu imati velike koristi.

Na tom smo tragu potpisali i Sporazum o budućoj suradnji, a vjerujemo da će nastavnice ekonomske grupe predmeta Srednje ekonomske škole Livno uspješno implementirati naša znanja u obrazovne procese u svojoj školi.

Nakon radnog dijela, naši su nas sjajni domaćini upoznali s ljepotama predivnog livanjskog kraja. Tako smo posjetili Duman, izvor rijeke Bistrice u Livnu, Franjevačku crkvu, muzej i sjajnu Galeriju Gorica, Eco selo Grabovica i Samostan Karmel sv. Ilije na Buškom jezeru gdje smo vidjeli jedinstvenu etnografsku zbirku.

Veliko hvala na predivnom gostoprimstvu našim domaćinima iz Srednje ekonomske škole Livno i vjerujemo da je ovo početak jedne uspješne suradnje od koje će koristi imati obje škole, naši učenici i naši nastavnici!

Najnovije vijesti: