TIMSKA NASTAVA POSVEĆENA SVJETSKOM DANU PISANJA PISAMA

Dana 17. svibnja 2024. nastavnica kompjutorske daktilografije i poslovnih komunikacija, Aleksandra Hohnjec, mag.oec., i nastavnica engleskog jezika, Sonja Ognjačević, prof., zajedno su održale sat kompjutorske daktilografije u 3.d razredu (grupa B). Povod suradnje bio je Svjetski dan pisanja pisama (World Letter Writing Day), a tema sata bila je pisanje ponude na engleskom jeziku prema zadatku.

Ova aktivnost integrirala je vještine engleskog jezika s jednom od glavnih karakteristika kompjutorske daktilografije a to je preciznost, poboljšavajući komunikacijske i tehničke sposobnosti učenika. Cilj je poboljšati pisano izražavanje učenika, točnost tipkanja i razumijevanje poslovne korespondencije. Kroz ovaj interdisciplinarni pristup, učenici su stekli praktične vještine koje su vrijedne za njihove buduće karijere. Entuzijazam i posvećenost koje su učenici pokazali bili su uistinu pohvalni.

Nakon održanog nastavnog sata, provedena je evaluacija nastavnog sata gdje su učenici imali priliku izraziti svoje mišljenje. Svi su učenici pozitivno ocijenili sat, ističući koliko im je bilo korisno i zanimljivo raditi na ovakvom zadatku.

Ishodi:
 Poboljšanje vještina pisanog izražavanja na engleskom jeziku
 Unapređenje točnosti i brzine tipkanja
 Razumijevanje strukture i sastavljanja poslovnih ponuda
 Razvoj praktičnih komunikacijskih vještina
 Jačanje suradnje između predmeta kompjutorska daktilografija i engleski jezik

Pano za ovaj događaj uredili su učenici 3.d (grupa B) i nastavnice Sonja Ognjačević i Aleksandra Hohnjec, prikazujući izvrsne učeničke radove i suradnju.


Najnovije vijesti: