PROGLAŠENJE NAJUSPJEŠNIJIH VJEŽBENIČKIH TVRTKI U ETWINING PROJEKTU „VIRTUALNI SAJAM VJEŽBENIČKIH TVRTKI“

Nakon intenzivnih projektnih aktivnosti koje su trajale od ožujka 2022.g., danas 13. svibnja 2022. održao se centralni događaj u okviru projekta Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki – proglašenje triju najuspješnijih vježbeničkih tvrtki.

Događaj su otvorile autorice projekta Biljana Ilkoski i Zorica Hrgovčić (Prva ekonomska škola Zagreb) a zatim su se svim sudionicima obratili ravnatelj naše Škole Vladimir Štefanec te Nenad Travar, ravnatelj Prve ekonomske škole Zagreb.

Na proglašenju najuspješnijih vježbeničkih tvrtki sudjelovala je i viša stručna savjetnica za ekonomiju, trgovinu i poslovnu administraciju gđa. Vedrana Šimunić Rod koja je pohvalila radove svih vježbeničkih tvrtki te podržala nastavak ovog projekta.

Čestitamo vježbeničkoj tvrtki Printera iz Ekonomske i trgovačke škole Dubrovnik na osvojenom prvom mjestu, vježbeničkoj tvrtki Tiara Design iz Srednje škole Vela Luka na drugom mjestu, vježbeničkoj tvrtki Purtek iz Prve ekonomske škole Zagreb na osvojenom trećem mjestu.

Na kraju, čestitke svim vježbeničkim tvrtkama koje su sudjelovale u projektu, njih čak 90, jer su nijanse odlučivale u natjecateljskom djelu a posebno vježbeničkim tvrtkama naše Škole VT Zrno, VT Zrnka, VT TOPbiro, VT Tempus i VT Eurovita.

Veliko hvala svim učenicima, mentorima, ocjenjivačima na sudjelovanju i trudu kojeg su uložili u projektne aktivnosti Virtualnog sajma vježbeničkih tvrtki.

Najnovije vijesti: