Predstavljen novi broj školskog Ljetopisa

U utorak 12. ožujka 2024. u školskoj je knjižnici predstavljen 23. Ljetopis naše škole za šk. god. 2022./2023. Protekla je školska godina bila vrlo dinamična te ispunjena različitim aktivnostima: sudjelovali smo u nekoliko projekata, naši su učenici ostvarili odlične rezultate na brojnim natjecanjima, organizirali smo pregršt kulturno-umjetničkih, strukovnih i humanitarnih događaja. Angažiranost naših učenika i nastavnika prepoznala je i pohvalila i promotorica ovogodišnjeg Ljetopisa, Ivana Blažeković, mag. bibl., knjižničarka iz Narodne knjižnice „Petar Preradović“ Bjelovar. Istaknula je važnost zapisivanja i bilježenja aktivnosti jer je to jedini način da se sadašnjost sačuva i za buduće generacije. Svoje viđenje Ljetopisa iz perspektive učenika predstavila je učenica 4. d razreda, Tea Baranašić.

Promocija je obogaćena i glazbeno-scenskim programom u kojemu su sudjelovali učenici Mijo Pušeljić, 2. d, Ivan Vukojić, 3. c, Sara Đurđević, 4. a i Borna Bertić, 4. d, a u organizaciji cjelokupnog programa sudjelovali su profesori Marko Dragičević, Sanela Galiat, knjižničarka Alica Bačeković Pavelić te ravnatelj Vladimir Štefanec.

Najnovije vijesti:

Ekonomska i birotehnička škola bjelovar

Razgovor s kandidatima

Razgovor s kandidatima za radno mjesto nastavnik/-ica engleskog jezika, održat će se u četvrtak 25. travnja 2024., s početkom u 10:30 sati, u Ekonomskoj i

Read More »