OTVARANJE IZLOŽBE ANNE FRANK 

U ponedjeljak 12. veljače u atomskom je skloništu naše škole svečano otvorena izložba „Anne Frank – Povijest za sadašnjost“. Izložbu mogu besplatno posjetiti i učenici drugih škola te zainteresirani građani. 

Izložbom vode posebno educirani učenici volonteri naše škole (ambasadori Europskog parlamenta), a izložbu možete posjetiti do 22. ožujka 2024. (uz prethodnu najavu i dogovor termina na mail josipa.klemic@skole.hr). 

Otvorenju izložbe nazočili su zamjenica župana Bjelovarsko-bilogorske županije gospođa Marija Jungić predstavnici medija te učenici i nastavnici naše škole.

Prije središnjeg dijela otvorenja – upoznavanja sa samim sadržajem izložbe, izrečene su snažne poruke o vrijednostima i važnosti njegovanja tolerancije i mira te utjecaju svakog pojedinca na naše društvo. U skladu s tim, učenik 2.d razreda Mijo Pušeljić izveo je u pratnji profesora Marka Dragičevića pjesmu Indexa „Da sam ja netko“. 

Izložba je ostvarena u sklopu projekta Povijest za svijest, a organizatori su Hrvatska edukacijska i razvojna mreža za evoluciju sporazumijevanja (HERMES) i Kuća Anne Frank iz Amsterdama. Koordinatorica izložbe je nastavnica Josipa Klemić.

Najnovije vijesti:

Ekonomska i birotehnička škola bjelovar

Razgovor s kandidatima

Razgovor s kandidatima za radno mjesto nastavnik/-ica engleskog jezika, održat će se u četvrtak 25. travnja 2024., s početkom u 10:30 sati, u Ekonomskoj i

Read More »