Obilježavanje Svjetskog dana pisanja pisama

U srijedu 11. svibnja Aleksandra Hohnjec, mag.oec. i knjižničarka Medicinske škole Bjelovar mr.sc. Zorka Renić u kabinetu informatike zajedno su održale sat Poslovnih komunikacija u 1.a razrednom odjelu.

Povod je bio Svjetski dan pisanja pisama, a tema sata je bila „Pismo, cvijet, žena“. Knjižničarka Zorka Renić učenicima je predstavila pisma A.G. Matoša i Olge Herak te im na taj način, kroz dah prošlog vremena, prenijela važnost pisanja pisama. Kako bi se učenicima olakšao rad i doprinijelo atmosferi ovog sata, puštena im je u pozadini hrvatska glazba koja ih je još više potaknula da se angažiraju u pisanju pisama („Pišem pismo tinta mi se proli“, „Piši, piši mi…“).

Učenici su povezali i primijenili stečena znanja iz predmeta Poslovne komunikacije te su u veseloj i pozitivnoj atmosferi kreirali i osmislili pismo koje su pravilno adresirali i poslali na željenu adresu.

Aleksandra Hohnjec, mag.oec.

Najnovije vijesti:

Ekonomska i birotehnička škola bjelovar

Razgovor s kandidatima

Razgovor s kandidatima za radno mjesto nastavnik/-ica engleskog jezika, održat će se u četvrtak 25. travnja 2024., s početkom u 10:30 sati, u Ekonomskoj i

Read More »