NAŠI UČENICI NA PRIJEMU KOD ŽUPANA BBŽ

Danas, u četvrtak 20. lipnja 2024. godine župan Bjelovarsko-bilogorske županije Marko Marušić primio je u velikoj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije učenike i mentore koji su osvojili prva tri mjesta na državnim i međunarodnim natjecanjima.

Od naših učenika među najuspješnijim učenicima BBŽ pozvani su Viktor Matraković, Gabrijela Erdelja, Tea Baranašić, Ivan Vukelić, Fran Ščuković, Leon Tomac, Mateo Josip Bajević, Michelle Riter i Jan Štefec te mentorice Marija Dušek i Biljana Ilkoski.

Župan Marko Marušić je učenicima i njihovim mentorima koji su ostvarili prvo, drugo ili treće mjesto na državnim i međunarodnim natjecanjima uručio sam zahvalnice i prigodnu nagradu odnosno poklon bon u iznosu od 140, 100 i 70 eura. Na taj je način dodatno motivirao učenike da pokažu izvrsnost te im pokazao da se njihov rad i trud cijeni i poštuje.

Podsjetimo, Viktor Matraković je osvojio prvo mjesto pojedinačno na državnom prvenstvu u kompjuterskoj daktilografiji, Gabrijela Erdelja, Tea Baranašić i Viktor Matraković bili su dio
školske momčadi koja je osvojila prvo mjesto ekipno na državnom prvenstvu u kompjuterskoj
daktilografiji, Ivan Vukelić osvojio je prvo, a Jan Štefec treće mjesto u pojedinačnoj konkurenciji na Hrvatskoj ekonomskoj olimpijadi, a Fran Ščuković, Leon Tomac, Mateo Josip Bajević, Michelle Riter i Ivan Vukelić osvojili su momčadsko treće mjesto na Hrvatskoj ekonomskoj olimpijadi.

Hvala županu Bjelovarsko-bilogorske županije Marku Marušićuna prijemu, zahvalnicama i
prigodnim nagradama u ime nagrađenih učenika i mentorica Ekonomske i birotehničke škole
Bjelovar.

Najnovije vijesti: