INFORMATIČKO NATJECANJE DABAR

Od 7. do 11. studenog održano je državno informatičko natjecanje Dabar na kojem je sudjelovalo i 185 učenika naše škole.

Najbolji rezultat postigao je Viktor Matraković 3.b, koji se plasirao među deset posto najboljih učenika u Republici Hrvatskoj. Zapažene uspjehe postigli su još Lucija Špoljarić 3.d, Nina Đurinić 2.a, Sanjin Bukvić 1.c, Leona Školak 1.c i Lea Tomašić 1.d., a Luciji Špoljarić i Sanjinu Bukviću je malo nedostajalo da također završi među deset posto najboljih. Ukupno je sudjelovalo 5372 srednjoškolaca iz čitave Republike Hrvatske.

Organizator natjecanja za Hrvatsku je udruga Suradnici u učenju uz podršku Hrvatskog saveza informatičara, Visokog učilišta Algebra i CARNET-a, a pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, a organizatori natjecanja za našu školu bile su nastavnice informatike Vesna Pavković Dončević (mentorica učenicima Viktoru Matrakoviću, Leoni Školak i Lei Tomašić), Kristina Juranić (mentorica učenici Nini Đurinić) i Katarina Kozić (mentorica učeniku Sanjinu Bukviću).

Čestitke svim sudionicima!

Najnovije vijesti: