Humanitarni Božićni Sajam 2023.

Tradicionalno i ove godine, naša škola postala je središnje mjesto ljubavi i dobrote tijekom Humanitarnog Božićnog Sajma. Zajedno smo stvorili nezaboravan trenutak koji će ostati zapamćen kao svjetla točka solidarnosti, a upravo je solidarnost jedna od vrijednosti koje njeguje naša škola.


U utorak 19. prosinca 2023. naši učenici i nastavnici marljivo su pripremali štandove, svatko doprinoseći svojim vještinama i entuzijazmom. Na sajmu su sudjelovali učenici trećih i četvrtih razreda te naši vrijedni zadrugari iz Učeničke zadruge Lucrum.


Na sam dan događaja, škola je odisala radošću, a naši hodnici se pretvorili u male oaze božićnih čuda. Posjetitelji su imali priliku ne samo uživati u šarenilu ukrasa, slatkiša i mirisa kave s različitim okusima, već su također iskusili toplinu zajedništva koja je obasjala svaki kutak naše škole. Ovogodišnji Sajam ne samo da je donio radost svima prisutnima, već je i otvorio srca za pomoć potrebitima.


Prikupljanje sredstava bili su vrhunac događaja. Svi zajedno smo doprinijeli humanitarnoj akciji koja je učinila blagdane svjetlijima za one učenike naše škole kojima je pomoć najpotrebnija.


Ovaj Humanitarni Božićni Sajam neće biti zaboravljen. Neka svjetlost koja je proizašla iz našeg zajedničkog truda nastavi sjati i obasjavati put solidarnosti. Hvala svima koji su sudjelovali i omogućili da ljubav i zajedništvo obasjaju našu školu u ovo božićno vrijeme te učinili ovaj događaj nezaboravnim dijelom naše školske priče.

Marija Dušek, dipl. oec.

Najnovije vijesti: