Državno prvenstvo 42. Dan tipkovnice

Učenici Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar 27. ožujka 2021. sudjelovali su na Državnom prvenstvu u kompjutorskoj daktilografiji pod nazivom 42. Dan tipkovnice.

Natjecanje se provodilo putem novog programa Hrvatskog stenografskog društva te je bilo moguće objave rezultata pratiti u realnom vremenu. Natjecanje je bilo organizirano u 3 kategorije: seniori, juniori i učenici, a novost ovog natjecanja je održavanje prvenstva škola i to na način da su na posebnoj klasifikacijskoj listi prikazani najbolji rezultati škola. Sve škole koje su imale minimalno tri predstavnika plasirale su se na klasifikacijskoj listi škola. Najbolja škola je ona koja ima najveći broj neto znakova tri najbolja učenika. Našu školu predstavili su učenici iz 1. d, 2. d i 3. d razreda smjer Upravni referenti: Tea Baranašić Vanesa Babec, Luka Švenda, Ivana Čengić, Ana Martinjak, Mia Maria Renić, Maja Brdar i Andrija Novoselec.

U kategoriji učenici sudjelovali su učenici 1. d razreda i u konkurenciji 15
natjecatelja ostvarili sljedeće rezultate:

Tea Baranašić – 3. mjesto
Luka Švenda – 6. mjesto
Vanesa Babec – 9. mjesto

U kategoriji juniori sudjelovali su učenici 2. d i 3. d razreda te su i u konkurenciji 65 natjecatelja ostvarili sljedeće rezultate

Andrija Novoselec – 9. mjesto
Ivana Čengić – 24. mjesto
Magdalena Lalić – 31. mjesto
Maja Brdar – 35. mjesto
Ana Martinjak – 58. mjesto
Mia Maria Renić – 60. mjesto

Na klasifikacijskoj listi škola naša Škola ostvarila je 7. mjesto od ukupno prijavljenih 17 škola, a tom plasmanu pridonijeli su sljedeći učenici:

Andrija Novoselec
Tea Baranašić
Ivana Čengić

Zahvaljujemo našim učenicima na sudjelovanju te čestitamo na izuzetno dobrom plasmanu!

Vaše mentorice ponosne su na vas!

Marija Dušek, dipl. oec. i Aleksandra Hohnjec, dipl. oec.

Najnovije vijesti: