USKRŠNJA HUMANITARNA AKCIJA UČENIKA I DJELATNIKA ŠKOLE

U mjesecu najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, vremenu obilježenom brojnom simbolikom, a prije svega periodu u kojem na ponajbolji način možemo pokazati svoju humanost i brigu za druge, Vijeće učenika Ekonomske i birotehničke škole je na prijedlog pedagoginje Kristine Kelemin Krce pokrenulo humanitarnu akciju sa ciljem darivanja obitelji slabijeg socioekonomskog statusa. 

U istoj su sudjelovali učenici i zaposlenici škole, pri čemu smo prvenstveno prikupljali nekvarljive (šećer, brašno, ulje, tjestenina, riža, trajno mlijeko, keksi/slatkiši, … ) i konzervirane namirnice te kozmetiku (sapuni, šamponi, gelovi za tuširanje i sl.) te sredstva za čišćenje. Kao rezultat višetjednog truda i zalaganja prikupljeno je više od 175 kilograma hrane te otprilike 40 kilograma kozmetičko – higijenskih proizvoda. Prikupljeni paketi su 13. travnja 2022. donirani Caritasu župe sv. Antuna koji ujedno vodi i Pučku kuhinju Bjelovar te skrbi o brojnim obiteljima u potrebi.

Najnovije vijesti:

IDEJA GODINE 2024.

Učenici 2.c razreda naše škole, Irma Kovač, Sanjin Bukvić i Korina Sušec, sudjelovali su ove godine u dvanaestom poslovnom natjecanju za srednjoškolce „Ideja godine 2024.“

Read More »